Paolo Caredda
Confectioner, Confectioner & Teacher
SHORT PROFILE
• Best Italian pastry chef in Switzerland.
• In the 8th generation of the family as a pastry chef.
• Centuries of family experience transferred to Paolo Caredda.
• Over 20 years of experience with our own pastry shop in Zurich Switzerland at the same location.
• Nobody bakes authentic Italian art of baking in Switzerland.
• Every year several the biggest newspapers in Switzerland report on his art of baking modelling cake.PROFESIONAL EXPERIENCE
1971 – 1977 Konditorei La Luciola, Forio Ischia, Italy Course
1977 -1978 Konditorei Ciro Testone, Porto Ischia Ischia, Italy Confectioner
1979 -1982 Konditorei Giovanni Mascolo, Forio Ischia, Italy Confectioner
1982 – 1983 Restaurant «Giardini Poseidon», Forio Ischia, Italy Confectioner
1984 – 1985 Hotel Central, Zurich Swizerland Confectioner
1986 – 1987 Café Restaurant «Parade», Bahnhofstrasse, Zurich Switzerland Confectioner
01.03.1987 – 31.10.1989 Jowa AG, Zurich, Switzerland Confectioner
1989 – 1991 Café-Restaurant «Gleich», Zurich Swizerland Confectioner
04.11.1991 – 31.05.1992 «Alfius Fischer AG, Zuckerwaren- und Waffelfabrik», Uster Swizerland Confectioner
01.07.1992 – 30.09.1992 «Konditorei Ciro Testone», Porto Ischia, Italy Confectioner
1992 1993 Freelance as a Confectioner in Asia and USA/Mexico
1993 – 1994 «CRISPELLO SA», Zurich Swizerland Confectioner
01.06.1994 – 21.04.1995 «Konditorei Ciro Testone», Porto Ischia, Italy Confectioner
1995 – 1997 GRAND HOTEL DOLDER, Zurich Swizerland Confectioner
1997 – 1998 «Genossenschaft Migros», Wetzikon Swizerland Confectioner
09.09.1998 till now Self-employed with his own «Konditorei Caredda», Zurich SwizerlandTRAINING
1985 Zuckerdekorschule Ewald Notter, Zurich Swizerland
1986 Int. Zuckerschule Willy Pfund, Zurich Swizerland
1988 Zuckerdekorschule Ewald Notter, Zurich Swizerland
1991 Kurs an der Gewerbeschule Aarau Swizerland
Theme: wedding cakes and cocoa painting
1992 «Decor 2000» Course by CARMA, 8600 Dübendorf Swizerland
1993 Fachschule Richemont, Luzern Swizerland
Course: Couverture treatment, marzipan work and marzipan modeling
1993 IGEHO BaselParticipation in the international cooking competition.
Bronze medal «Best Confectioner in Europe»
1995 Kurs bei Ewald & Susan Notter in the Hotel Dolder
Theme: chocolate decorations
1995 – 2008 Diverse Kurse in Swizerland
Topics: Chocolate and marzipan processing, cakes, ice cream, jam
2007 Richemont, 6006 Luzern Swizerland
Training course for vocational trainers (teacher training course)LANGUAGES
Italian (mother tongue)
German (working knowledge)
Indonesian (learning)
Pembuat Manisan, Pembuat Kue dan Guru
PROFIL SINGKAT
• Koki kue Italia terbaik di Swiss
• Dari generasi ke-8 keluarga sebagai koki pastry
• Pengalaman keluarga selama berabad-abad dialihkan ke Paolo Caredda
• Lebih dari 20 tahun pengalaman dengan toko kue sendiri di Zurich Swiss.
• Tidak ada yang membuat seni memanggang Italia asli di Swiss
• Setiap tahun beberapa surat kabar terbesar di Swiss melaporkan seni memanggang kue modeling.PENGALAMAN PROFESIONAL
1971 – 1977 Toko kue La Luciola, Forio Ischia, Italia (Kursus)
1977 – 1978 Toko kue Ciro Testone, Porto Ischia Ischia, Italia (Pembuat manisan)
1979 -1982 Toko kue Giovanni Mascolo, Forio Ischia, Italia (Pembuat manisan)
1982 – 1983 Restoran “Giardini Poseidon”, Forio Ischia, Italia (Pembuat manisan)
1984 – 1985 Hotel Central, Zurich Swizerland (Pembuat manisan)
1986 – 1987 Café Restaurant “Parade”, Bahnhofstrasse, Zurich Swiss (Pembuat manisan)
1 Maret 1987 – 31 Oktober 1989 Jowa AG, Zurich, Swiss (Pembuat manisan)
1989 – 1991 Kafe-Restoran “Gleich”, Zurich Swizerland (Pembuat manisan)
04.11.1991 – 31.05.1992 “Alfius Fischer AG, pabrik kembang gula dan wafel”, Uster Swizerland (Pembuat manisan)
07/01/1992 – 09/30/1992 “Ciro Testone Pastry Shop”, Porto Ischia, Italia (Pembuat manisan)
1992 1993 Freelance sebagai pembuat manisan di Asia dan Amerika Serikat/Meksiko
1993 – 1994 “CRISPELLO SA”, Zurich Swizerland (Pembuat manisan)
06/01/1994 – 04/21/1995 “Ciro Testone Pastry Shop”, Porto Ischia, Italia (Pembuat manisan)
1995 – 1997 GRAND HOTEL DOLDER, Zurich Swizerland (Pembuat manisan)
1997 – 1998 “Migros Cooperative”, Wetzikon Swizerland (Pembuat manisan)
09.09.1998 sampai sekarang – Wiraswasta dengan “Konditorei Caredda” miliknya sendiri, Zurich SwizerlandPELATIHAN
1985 Sekolah Dekorasi Gula Notter Ewald, Zurich Swizerland
1986 Int. Sekolah Gula Willy Pfund, Zurich Swizerland
1988 Sekolah Dekorasi Gula Notter Ewald, Zurich Swizerland
Kursus tahun 1991 di sekolah perdagangan Aarau Swizerland
Tema: kue pengantin dan lukisan coklat
1992 Kursus “Dekorasi 2000” oleh CARMA, 8600 Dübendorf Swizerland
1993 Technical College Richemont, Lucerne Swizerland
Kursus: Perawatan couverture, pekerjaan marzipan dan pemodelan marzipan
1993 IGEHO Basel Partisipasi dalam kompetisi memasak internasional.
Medali perunggu “Pembuat manisan terbaik di Eropa”
Kursus tahun 1995 dengan Ewald & Susan Notter di Hotel Dolder
Tema: dekorasi cokelat
1995 – 2008 Berbagai kursus di Swizerland
Topik: Pengolahan coklat dan marzipan, kue, es krim, selai
2007 Richemont, 6006 Luzern Swizerland
Kursus pelatihan untuk pelatih kejuruan (kursus pelatihan guru)BAHASA
Italia (bahasa ibu)
Jerman (pengetahuan kerja)
Bahasa indonesia (belajar)